Ministrul Transporturilor, discuții cu SNTFM CFR Marfă SA și TAROM

cuc1

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și reprezentanți ai conducerii SNTFM CFR Marfă SA, s-au întâlnit ieri, 13 februarie 2017, la sediul Ministerului Transporturilor, cu liderii organizațiilor sindicale pentru a analiza situația societății.
Au fost prezentate principalele evoluții înregistrate la nivelul CFR Marfă și au fost abordate subiecte precum: bugetul societății, măsurile necesare pentru rentabilizarea activității inclusiv prin promovarea unui mecanism de compensare a datoriilor, dar și stadiul discuțiilor referitoare la încheierea noilor contracte colective de muncă.
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a arătat disponibilitatea pentru un dialog constructiv și dorința de a găsi împreună soluții viabile privind SNTFM CFR Marfă SA de către toți factorii implicați – administrație, sindicate și autoritatea tutelară.
Pe agenda de lucru de azi a Ministrului Transporturilor s-a aflat, de asemenea, întâlnirea cu reprezentanții conducerii TAROM în scopul identificării de soluții rapide, în special pentru deblocarea situației la nivelul departamentului comercial al companiei. Răzvan Cuc a subliniat importanța unei politici comerciale coerente pentru beneficiarii serviciilor TAROM.
Subiectele abordate au vizat prioritățile companiei și necesitatea găsirii unor soluții pentru achiziționarea cât mai rapidă a celor două aeronave care să înlocuiască Airbusurile A310, retrase din flotă anul trecut.
Ministrul Răzvan Cuc a cerut, totodată, o analiză clară pentru achiziționarea altor două aeronave de lung curier până la sfârșitul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *