Paris, o nouă destinație premium de la Aeroportul Iași

Blue Air - aircraft1

Din toamnă, de la Iași se va putea călători direct la Paris, o destinație așteptată și solicitată de ieșeni de foarte mult timp. Compania aeriană Blue Air își stabilește baza aeriană la Iași, detalii cu privire la orarul zborurilor și punerea în vânzare a biletelor pentru rutele externe urmând a fi comunicate în cel mai scurt timp.
„Oriunde în lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezintă un reper de evoluție‎ pentru ca, în cele din urmă, consumatorii de transport aerian migrează spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Însă privim ca reușită primordială conectarea directă a Iașului de o nouă destinație, Paris. Aceasta a fost poate cea mai așteptată destinație, de către toate mediile socio-economice. Lucrurile capătă o altă turnură prin intoducerea acestei noi destinații premium, Aeroportul Iași dovedindu-și încă o dată importanța atât în raport cu alte aeroporturi regionale, cât și pentru comunitatea noastra”, a declarat Marius Bodea, președinte al Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Iași.
Totodată, Aeroportul Iași începe să fructifice toată munca depusă pentru dezvoltarea portofoliului de rute, pentru conectarea directă cu importante orașe ale Europei, existând pentru prima dată premisele reale deschiderii pe mai departe a unor destinații cel puțin la fel de importante.
„Suntem în discuții avansate pentru deschiderea de rute spre Germania și spre Istanbul – oraș pe care viitorul îl va găsi ca fiind unul dintre cele mai importante centre comerciale din lume. Pot spune de pe acum că există o posibilitate însemnată ca atât Istanbulul, precum și un oraș important din Germania, ca destinații externe directe, să fie introduse tot din toamnă, de la Aeroportul Iași”,‎ a mai afirmat Marius Bodea.
La Aeroportul Iași operează patru companii aeriene partenere: TAROM, Austrian Airlines, Wizz Air, Blue Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *