Pasagerul 1.000.000 la Aeroportul Internaţional Timişoara

AIT pasager 1 mil (1)11

Pentru prima dată în istoria aeroportului, la Timişoara a fost sărbătorit pasagerul 1.000.000 în luna august. Pasagerul cu numărul un milion a fost Elena Gabriela Avram, care a sosit de la Bruxelles-Charleroi, în 17 august, ora 14.45, cu o cursă operată de compania aeriană Ryanair. Pasagera a fost întâmpinată de către reprezentanţi ai aeroportului şi ai companiei aeriene şi a fost premiată în cadrul unui eveniment festiv organizat în zona publică a aerportului, de către Daniel Idolu, directorul Aeroportului, de reprezentantul companiei Ryanair, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive, dar şi de alte societăţi comerciale partenere.
“Estimăm să atingem până la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim să organizăm un eveniment festiv pentru pasagerul cu numărul 2 milioane”, a declarat directorul Aeroportului, Daniel Idolu.
Pasagerul cu numărul un milion este Elena Gabriela Avram, din Deva, care a zburat de la Bruxelles la Timişoara împreună cu soţul. Pasagera a fost premiată de reprezentanţii Aeroportului cu un card de servicii VIP şi un abonament gratuit de parcare auto pe o perioadă de 12 luni. Compania aeriană Ryanair i-a oferit un voucher cadou: două bilete dus-întors, spre orice destinaţie cu plecare din Timişoara. În plus, ea a primit un voucher de 100 de euro din partea agenţiei TUI TRAVEL şi o valiză FlyJack din partea societăţii Best Value. De asemenea, restaurantul Kiosk i-a oferit un voucher de 200 de lei. În această zi aniversară, Secure Plus a înfoliat gratuit bagajele tuturor pasagerilor care au dorit acest lucru.
„Felicit Aeroportul Timşoara şi compania Ryanair şi îmi doresc să zbor cât mai des de la Timişoara, spre destinaţii cât mai diverse şi, de ce nu, anul viitor să fiu pasagerul cu numărul 2 milioane!” a spus Elena Gabriela Avram.
Această cifră rotundă, de 1 milion de pasageri, a fost atinsă în 2017 cu trei luni mai devreme faţă de anul 2016. Anul trecut, pasagerul cu numărul 1 milion a fost înregistrat la finele lunii noiembrie, iar în total, în cursul anului trecut au fost raportaţi 1.161.510 pasageri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *