Renault Romania, la Polifest

Fosti absolventi ai Universitatii Politehnica, specialisti Renault, vor avea prezentari la conferinta cu tema „Cum sa iti construiesti o cariera in industria auto”, in prima zi a Polifest, 9 aprilie (intre orele 14:00 – 16:00, in sala „Senatului”). Dupa conferinta , participantii, studenti, vor putea testa modele din gamele Dacia si Renault, respectiv Duster si Captur, pe un traseu in proximitatea sediului Universitatii Politehnica. Renault Romania este prezenta si in acest an la Polifest cu un stand propriu. Compania cauta la aceasta editie a targului persoane care au cunostinte tehnice (in domeniile inginerie electrica, inginerie mecanica, electronica, telecomunicatii, autovehicule rutiere si ingineria si managementul sistemelor tehnologice), dar si rezultate bune in activitatea academica.
Candidatii care doresc sa aplice la Renault Romania trebuie sa aiba cunostinte despre tehnica automobilului, despre procesele logistice si de transport, de limbi straine (engleza, franceza), de operare MS Office, de utilizare a programului de proiectare Catia V5. Totodata, candidatii trebuie sa aiba aptitudini de negociere si orientare catre client. In plus, acestia trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a lucra in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.
Ofertei de posturi disponibile la Renault Romania i se adauga cea de burse, organizate in parteneriat cu Ambasada Frantei la Bucuresti. Acestea se adreseaza masteranzilor cu profil tehnic si vizeaza doua parcursuri profesionale: fabricatie si inginerie auto.
Renault Romania este partener al Universitatii Politehnica Bucuresti, dar si al altor universitati din tara, contribuind astfel la dezvoltarea educatiei universitare in domeniul ingineriei automobilelor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *