Renault Romania sponsorizeaza Universitatea din Pitesti

Masterul „Managementul Logisticii” dureaza un an si jumatate (trei semestre) si se adreseaza absolventilor cu licenta care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul logisticii industriale sau al gestiunii productiei. Cei mai buni dintre studenti beneficiaza, prin programul ERASMUS, de stagii de cercetare la Université de Lorraine – site Metz.

Renault Romania ofera studentilor si profesorilor acces la expertiza prin specialistii sai in domeniul logisticii industriale, foarte important in fabricatia de automobile, deoarece prin intermediul acesteia se asigura materiile prime, piesele si subansamblurile necesare fluxului de fabricatie, dar si punerea produsului finit la dispozitia clientului.

 

Renault si mediul universitar

Renault Romania este partener constant al principalelor universitati tehnice din tara, contribuind la dezvoltarea educatiei universitare in domeniul ingineriei automobilelor È™i sprijinind insertia tinerilor pe piata muncii. In afara programului de master Managementul Logisticii, alte doua programe de master au fost iniÈ›iate de Renault Technologie Romania: Ingineria Proiectelor in Automobile (la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea din Craiova, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatea din Pitesti) È™i „Controlul Zgomotului si Vibratiilor” (la Universitatea Politehnica din BucureÈ™ti).

O alta directie de sustinere a mediului universitar o reprezinta programul de stagii „Drive Your Future”, de care au beneficiat, in 11 ani, 1000 de studenti din toata tara. In prezent, 111 studenti de la universitati din Romania, dar si din afara tarii, urmeaza programul de stagii „Drive Your Future” 2013 in diverse entitati ale grupului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *