S-au epuizat tichetele Rabla pentru persoane fizice

Administratia Fondului de Mediu a anuntat marti ca a epuizat toate cele 50.000 de tichete destinate persoanelor care-si caseaza masinile mai vechi de zece ani prin programul „Rabla, ultimele vouchere fiind distribuite de institutie reprezentantilor REMAT-urilor din toata tara in cursul zilei de marti, informeaza Mediafax.

Voucherele destinate persoanelor fizice care doresc sa-si caseze masinile in editia 2010 a programului „Rabla” vor fi distribuite in totalitate pana la mijlocul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, directorul Administratiei Fondului pentru Mediu, Gheorghe Popescu.

„Am distribuit deja catre REMAT-uri 45.000 din cele 50.000 de vouchere pentru persoane fizice. Cel mai probabil luni sau marti le vom epuiza pe toate”, a declarat Popescu, citat de Mediafax.

El a mai spus ca, in aceste conditii, nu intentioneaza sa propuna modificarea regulii de alocare a voucherelor catre unitatile REMAT – cate maximum o suta pentru fiecare, cuantum ce poate fi suplimentat doar dupa epuizarea a 80 dintre ele.

„Nu are rost sa modificam acum regula aceasta. Mai sunt doar cateva mii de vouchere si am putea sa generam dezechilibre intre unitatile REMAT, in cazul in care acum am da unora mai multe cupoane decat celorlalte. Nu este corect sa schimbi regulile in timpul jocului”, a spus Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *