Tarom anunță achiziția a 9 aeronave

tarom

Compania TAROM anunţă că astăzi, 21 iunie 2019, a demarat procedeul de achiziţie a 9 aeronave ATR 72-600.
Aeronavele, de tip ATR 72-600 sunt prevăzute cu cele mai moderne echipamente de navigaţie, cabină de pasageri modernizată şi capacitate de depozitare a bagajelor de mână cu mult marită.

Aceasta este primul model de avion european capabil de aterizare cu mijloace de bord independente şi de mare precizie, în condiţii de vizibilitate redusă (LPV-200).

Cu o capacitate de 72 de locuri, aeronavele sunt achiziţionate în leasing operaţional pe o perioadă de 10 ani , şi urmează a fi livrate începând din toamna anului 2019, în perioada sezonului de iarnă 2019-2020.

“În contextul procesului de eficientizare şi optimizare al TAROM, opţiunea de înnoire a flotei ATR, vechi de peste 19 ani, reprezintă doar un prim pas dintr-o strategie pe termen lung. Este un moment important în demersul de modernizare şi de extindere a flotei, respectiv a reţelei de rute operate. Avantajul competitiv al TAROM constă în deservirea pieţei interne şi regionale, care necesită aeronave corespunzătoare acestui tip  de trafic.  Astfel, oferim pasagerilor noştri zboruri la cele mai ridicate standarde de siguranţă, calitate şi confort”, a declarat Mădălina Daniela Mezei, director general TAROM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *