TAROM  lansează un nou serviciu: AirFi

tarom2222222222222222

 

Având la bază un sondaj realizat printre pasageri, din care a reieşit că internetul este cel mai dorit serviciu pe perioada zborului, TAROM, în parteneriat cu dnata, face un pas în această direcție introducând AirFi, cel mai mic sistem portabil de divertisment la bordul avioanelor din lume.
Având dimensiunea aproximativă a unei cutii de pantofi, și cântărind 1,2 kilograme, două dispozitive AirFi pot acoperi capacitatea unei aeronave cu 180 de locuri, în timp ce patru dispozitive pot satisface  nevoia de conectivitate a 280 de pasageri.
Conectarea la sistemul AirFi se face direct din browserul dispozitivului mobil, nefiind necesară instalarea vreunei aplicaţii. De asemenea,  interfaţa este scalabilă oricărei rezoluţii sau dimensiuni ale ecranului dispozitivului mobil (telefon, tabletă sau laptop).
Platforma AirFi oferă pasagerilor o gamă largă de opţiuni: magazin, chat cu ceilalţi pasageri, jocuri, informaţii despre destinaţiile de călătorie, reviste, ziare, ştiri – sub formă de newsfeed, filme şi muzică.
De asemenea, platforma include şi un formular de păreri asupra serviciilor TAROM, ceea ce va duce la creşterea gradului de satisfacere a necesităţilor pasagerilor şi o îmbunătăţire a relaţiei cu clienţii.
Autonomia consolei AirFi durează până la 14 ore. Cu fiecare aterizare conţinutul cutiei AirFi este actualizat, astfel încât pasagerii să fie mereu la curent cu ultimele noutăți.
“Nevoia de informație, mobilitate și conectivitate permanentă ne-a determinat să lansăm un serviciu prin care pasagerii au posibilitatea de a afla cele mai noi informații, să vadă filmul favorit sau să afle toate datele despre călătorie și destinația finală”, a declarat Gabriel Stoe, director general al TAROM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *