Udrea reabiliteaza 10.000 de kilometri de drumuri, cu bani economisiti

„Programul reabilitatea si modernizarea a 10.000 de drumuri este extrem de important, in perioada in care Guvernul vrea sa vina cu un set de masuri care sa stimuleze economia. Un program de investitii in infrastructura rutietra satisface cerarea de locuri de munca si dorinta de infrastructura moderna.

In perioada 2010-2013 vor fi reabilitate 10.000 de km de drumuri judetene sau de interes local”, a precizat ministrul Dezolvatrii si Turismului, Elena Udrea.

Prioritate vor avea drumurile care leaga drumuri nationale, localitati importante si care duc catre obiective economice sau turistice importante. Banii pentru aceste reabilitari vin, in mare parte, din economiile ministerului.

„Vrem sa reusim sa contribuim la reabilitatea sectorului de constructii. Nu inseamna ca proioritatea nu este aceea de a construi autostrazi. (…)Banii vor fi alocati din programul de reabilitari de drumuri care exista deja.

Tot de aici am reabilitat drumuri judetene si comunale, iar suma care a ramas disponibila o vom reloca acestui program, plus economiile ministerului, reducand cheltuielile cu bunuri si servicii cu 37% si facand reduceri de 20% la personalul ministerului”, a mai spus Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *