UniCredit Leasing susține motorsportul românesc

Adrian Teslovan1_CNDR

UniCredit Leasing, liderul industriei de leasing din România, își propune obiective ambițioase în cel de-al treilea an consecutiv în care susține activ motorsportul românesc.
Cei doi piloți ai echipei UniCredit Leasing Motorsport, Mihai Leu și Adrian Teslovan, vor participa la trei competiții naționale în 2019: Campionatul Național de SuperRally, Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Mihai Leu concurează la bordul unui bolid Ferrari 458 Challenge și va reprezenta echipa UniCredit Leasing Motorsport în Campionatul Național de Viteză în Coastă (6 aprilie – 13 octombrie) și în Campionatul Național de SuperRally (10 mai – 26 octombrie) pe toată durata sezonului. Fostul campion mondial de box profesionist și campion național de raliuri a revenit la volan în 2018, după o pauză de 10 ani.

„Competițiile anului trecut mi-au reamintit cât de intensă este experiența din spatele volanului; sunt entuziasmat să fiu din nou la linia de start alături de UniCredit Leasing și sper ca împreună să le oferim comunităților pasionate de sport și adrenalină un parcurs spectaculos și captivant în acest sezon”, a declarat Mihai Leu.

Structura echipei va rămâne neschimbată și în Campionatul Național de Raliuri (2 mai – 19 octombrie), prin echipajul format din Adrian Teslovan (pilot) și Cseh Vajk Imre (co-pilot), la volanul unui Citroen DS3 R3 Max.

„În noul sezon, eu și Imre ne dorim să ne clasăm cât mai bine atât în clasamentul automobilelor cu 2 roți motrice, cât și în clasa 5. Toate experiențele pe care le-am avut de-a lungul timpului ne-au pregătit pentru sezonul acesta și suntem încrezători în forțele noastre. Suntem deosebit de onorați că intrăm în al treilea an de parteneriat cu UniCredit Leasing, le mulțumim încă odată pentru suport și pentru încrederea acordată. Performanțele lor din bussines ne obligă și pe noi în sport”, a declarat Adrian Teslovan, pilotul UniCredit Leasing Motorsport Team.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *