UPS introduce în Europa transportul la temperaturi criogenice

ups

UPS lansează în Europa noul serviciu dedicat managementului transportului produselor sensibile la temperatură, UPS Temperature True® Cryo, oferind clienților din industria de îngrijire a sănătății expediții sigure în condiții de temperaturi criogenice.
Serviciul include monitorizare și intervenție în timp real, care, combinate cu soluțiile de diminuare a riscurilor pentru transporturi și rețeaua globală a centrelor de control, oferă vizibilitate completă pentru expediții în orice etapă a lanțului de distribuție.
Noua soluție utilizează containerele criogenice de ultimă generație dezvoltate de Cryoport, permițând clienților UPS să utilizeze azot lichid sub formă de vapor uscat pentru a menține produsele înghețate la temperaturi de -150°C pentru o perioadă de 10 zile, în timpul transportului sau pentru depozitare. Atunci când îndeplinesc un nivel minim de volum, expedițiile pot fi cuplate cu UPS Proactive Response® Secure, un serviciu de protecție financiară, care oferă acoperire pentru expedițiile ce impun intervale stricte de temperatură în tranzit și respectarea timpilor de livrare solicitați.
„Atunci când produsele care necesită depozitare criogenică se află în mișcare, clienții își doresc să știe că transporturile lor sunt în siguranță. Aducerea acestei soluții pe piețele europene era următoarea mișcare logică, în condițiile în care UPS continuă extinderea serviciilor globale de înaltă calitate dedicate industriilor de îngrijire a sănătății și îmbunătățire a vieții”, spune Jan Denecker, Director of Healthcare Marketing & Strategy, UPS Europa.
„UPS Temperature True Cryo combină ambalarea corespunzătoare, monitorizarea personalizată a expedițiilor 24/7 și serviciile de intervenție pentru produsele care necesită cele mai stricte intervale de temperatură și respectarea timpilor de livrare solicitați, în industrii precum ingineria tisulară, medicina regenerativă, terapia genică, cercetarea biofarmaceutică și sănătatea reproducerii”.
Cel mai recent studiu global UPS Pain in the Chain, care analizează principalele breșe în lanțul de aprovizionare în industria de îngrijire a sănătății, arată că securitatea, deteriorarea și alterarea produselor continuă să fie principalele probleme nominalizate de executivii din industrie. Noul serviciu UPS Temperature True Cryo, alături de UPS Proactive Response Secure, reprezintă un serviciu de importanță major pentru cercetători, tehnicieni de laborator și practicieni din industria de îngirjire a sănătății, care expediază specimene și mostre de mare valoare care necesită transportul la temperaturi criogenice.
Portofoliul UPS Temperature True® oferă o gamă extinsă de soluții de depozitare, transport și ambalare, atât pentru transporturile produselor la temperaturi criogenice, cât și la temperaturi ambientale, pliate pe nevoile companiilor din industria farmaceutică, biotehnologie și aparatură medicală. Aceste servicii sunt completate de expertiza UPS în respectarea reglementărilor specifice în vigoare și de rețeaua globală de 51 de facilități dedicate industriei de îngrijire a sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *