UTI Systems si Novensys iau 36 milioane de lei pentru rovinieta electronica

„Daca nu va fi depusa nicio contestatie, putem semna contractul intr-o saptamana, iar in trei luni dupa aceea sistemul poate fi implementat fara nicio problema pentru ca avem deja identificate centrele de distributie”, a declarat Dorina Tiron, directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Contractul va fi finantat de CNADNR din surse proprii si are o durata de noua luni. Perioada pentru care CNADNR isi poate rezerva dreptul de a achizitiona servicii similare pentru o valoare estimata de 13,19 milioane de euro este de trei ani.
Pe langa consortiul declarat castigator, CNADNR a mai primit trei oferte, de la Indra Sistemas (34,35 milioane de lei, fara TVA), consortiul Radcom/Elsag Datamat/Informatica Feroviara (65,65 milioane de lei, fara TVA) lei, asocierea Romstrade/Vector/Intel (30,55 milioane de lei) si Asesoft International (36,33 milioane de lei, fara TVA). La alegerea ofertei castigatoare, propunerea tehnica a avut o pondere de 70%, iar cea financiara – 30%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *