Vara optimista la Aeroportul International Iasi

La fel ca in lunile de iarna si de primavara, Aeroportul International Iasi a inregistrat cresteri semnificative de pasageri in luna iulie. Datele statistice ale lunii care s-a incheiat arata o crestere de aproximativ 16 la suta a numarului total de pasageri imbarcati si debarcati la Iasi fata de luna iulie a anului trecut, luand in considerare faptul ca deja vara 2013 a inregistrat recorduri in ceea ce priveste pasagerii inregistrati de-a lungul timpului la Iasi.

Astfel, in iulie 2012 s-au inregistrat aproximativ 18.900 pasageri, in iulie 2013  – 26.400 pasageri (crestere de 40% fata de 2012) iar in iulie 2014  – 30.600 pasageri (crestere de 16% fata de 2013).   

„Incepand cu 21 august 2014, de cand traficul aerian de la Iasi se va desfasura pe noua pista, se deschid noi perspective pentru aeroportul iesean. Vom continua toate eforturile, mai ales de-acum inainte, de a face cunoscute noile facilitati de insfrastructura pe care Aeroportul International Iasi le poate pune la dispozitia companiilor aeriene. Unul dintre obiectivele noastre principale este de a colabora cu mai multi operatori aerieni pentru a deschide mai multe rute de la Iasi si pentru a avea astfel mai multi pasageri, in numar cat mai apropiat de capacitatea maxima de procesare”, a declarat Marius Bodea, presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *