Zeci de autoturisme, blocate in trafic

Circulatia este intrerupta pe sase drumuri judetene si sapte drumuri comunale din sudul judetului Dambovita. Potrivit Prefecturii Dambovita, nu se poate circula pe DJ 711 D Poiana – Lunguletu, DJ 711 A Pitaru – Potlogi, DJ 611 Visina – Fierbinti, DJ 701 Cornatelu – Dobra, DJ 711 A Pitaru – Potlogi, DJ 711 Comisani – Racovita, DC 68 sat Vlasceni, comuna Potlogi, DC 31 Finta – Bilciuresti, DC 30 Bilciuresti – Finta, DC 34 A Ungureni – Cornesti, DC 116 Geangoesti – Mogosesti, DC 41 Cornatelu – Baleni si DC 153 Brezoaele – Baldana. Nu exista drumuri nationale blocate, insa circulatia se desfasoara in conditii de iarna.

Aproape 30 de autoturisme sunt blocate pe drumurile din sudul judetului Dambovita, cele mai multe (7) fiind pe DJ 711 Comisani – Racovita, din cauza viscolului si a ninsorii abundente. In total, 94 de utilaje de deszapezire actioneaza, la nivel de judet, pentru eliberarea drumurilor.

„Recomandam soferilor sa evite deplasarile in sudul judetului, daca nu este absolut necesar, si sa nu plece la drum cu autoturismele neechipate corespunzator pentru iarna”, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Dambovita, Andreea Ionescu.

In judetul Teleorman, pompierii militari ai I.S.U. „A.D. Ghica” Teleorman au intervenit, duminica, pentru salvarea mai multor persoane ramase blocate cu autoturismele in troienele de zapada, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Teleorman, slt. Gelu Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *