Portul terminal Ruse-Est, cel mai mare port fluvial în Bulgaria

 Încrucișare esențială de transport, parte din rețeaua de transport transeuropeană

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

DSC02689-21

„Complex portuar – Ruse” EAD este societate comercială de stat cu sediu de conducere în orașul Ruse, Bulgaria. Societatea gestionează activitatea câtorva porturi bulgare principale – Ruse, Tutracan și Silistra. Portul Ruse – Est, cu suprafața de 825.533 mp, este cel mai mare port pe porțiunea bulgară a Dunării. Este situat pe drumul Coridoarelor de transport europene nr. 7 și nr. 9 și coridorul TRASECA, reprezintă o legatură comodă între țările din Europa de Vest – Europa de Sud-Est – Asia și Transcaucazia.

6 two cranes1
Portul Ruse – Est dispune de 12 locuri de transbordare a navelor și este dezvoltat ca centru multimodal, în care se efectuează legătura între cele trei tipuri de transport de bază – naval, feroviar și rutier. Dispune de 17 macarale tip portal și alte mijloace de încărcare și descărcare de mărfuri în vrac, generale și orice alt tip de încărcături de pe și pe nave fluviale, transport auto și feroviar. Portul are o capacitate tehnică de prelucrare pe unitate multi-tone de 60 tone.
Este posibilă și prelucrarea de unități cu greutate mai mare sau agabaritice cu ajutorul unei macarale plutitoare de 100 de tone. La niveluri ridicate ale apelor Dunării pot fi prelucrate și nave de tip fluviu-mare.

4 storage machinery1
Portul Ruse – Est dispune de depozite deschise de 190.500 mp și depozite acoperite de 15.800 mp, inclusiv depozite sub supraveghere vamală de tip A. Pe teritoriul portului se oferă servicii pentru pregătirea documentelor vamale în numele și pe contul clientului.
Din anul 2007 „Complexul portuar – Ruse” EAD deține Certificat conform ISO 9001. Scopul principal al societății „Complex portuar – Ruse” EAD este prin abordare individuală să satisfacă la maxim cerințele și nevoile clienților săi, oferind prețuri competitive, atitudine responsabilă către mijloacele de transport și mărfuri, deservire urgentă și personal calificat.

 

Date de contact:

www.port-ruse-bg.com/ro/acas
E-mail: office@port-ruse-bg.com
Telefon: +359 82 880 935

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *