TransLogistica Expo își deschide porțile

translogistica1

Joi 12 octombrie, ora 12.00, TransLogistica EXPO își deschide porțile tuturor celor interesați de transport, logistică și industrii conexe! Ajunsă la ediția a 3-a, manifestarea expozițională „TransLogistica EXPO” este cel mai amplu eveniment dedicat transportului, logisticii si industriilor conexe din România și Sud-Estul Europei.
Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 octombrie la Romexpo, Pavilion C5 și include atât expoziția de transport și logistică, cât și o serie de evenimente menite să aducă răspunsuri și noutăți în subiecte de o importanță strategică pentru industrie.
La deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Salonului Internațional de Transport și Logistică -TransLogistica EXPO sunt așteptați Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, Mihai Daraban, președinte CCIR, Angel Gheorghiu, subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurile Europene, Ionuț Mosteanu, secretar Camera Deputaților și Vasilica Baciu, director Direcția pentru servicii comunitare de utilități publice și parcuri industriale.
Alături de aceștia, vor fi prezenți peste 150 de participanți, diplomați și atașați comerciali ai țărilor de pe culoarele de transport ce tranzitează România, președinți ai Camerelor Bilaterale din Marea Britanie, Israel, Olanda, Bulgaria, Cehia, Italia, Kazakhstan, Moldova, diplomați și oameni de afaceri din Germania, Turcia, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Polonia, Bosnia-Herzegovina, investitori, dezvoltatori, manageri din companiile de top ale industriilor targetate. Cu toții sunt așteptați atât la deschiderea oficială, cât și la Conferința Internațională România HUB Logistic, ce are loc în aceeași zi, eveniment dedicat promovării ofertelor investiționale în parcuri industriale, centre logistice și mari proiecte de infrastructură.
TransLogistica EXPO 2017 înseamnă expoziția organizată pe aproape 5000 mp în centrul Expozițional Romexpo, la care și-au anunțat participarea atât jucători importanți, cât și „new entry” din transporturi și logistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *