Transport AR, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor

transport_ar_18_large1111111111

În perioada 9-11 iunie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad organizează Transport-AR, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor.
În cadrul expoziției vor fi expuse următoarele categorii de produse și servicii: camioane, remorci și semiremorci, autoutilitare, microbuze, autocare, autovehicule comerciale, piese de schimb, anvelope, dotări vulcanizări, accesorii auto și tunning, echipamente de service, autorităţi din domeniul transporturilor și siguranță rutieră. În zona destinată salonului auto vor fi expuse mărci de renume, dealerii auto având ocazia de a prezenta ultimele noutăți ale mărcilor pe care le reprezintă.
Până în prezent, la secțiunea camioane, semiremorci și utilitare vor fi prezente mărcile: Scania, Daf, Ford, Iveco, Meiller, Krone, Tisvol, Dacia, Opel, Volkswagen, Mercedes-Benz. Iar la secțiunea salon auto, vor fi prezenți dealeri Mercedes-Benz, Opel, Ford, Hyundai, Kia, Volkswagen, Dacia, Renault, Nissan.
În ultima zi a evenimentului va avea loc un concurs de îndemânare și drift, ajuns deja la ediția a 8-a, tradiție a Transport-AR care propune un mix de adrenalină, stil și putere.
Târgul va oferi în prima zi o conferință dedicată exclusiv transportatorilor. În 9 iunie, specialiștii EULOAD, platformă online dedicată acestui domeniu de activitate, vor susține o conferință gratuită sub titlul “Radiografia internă a unei firme de transport”.
Perioada de înscriere a expozanților este încă în derulare. Cei interesați pot trimite e-mail la ccia@ccia-arad.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *