Dacia va lansa inca doua modele pana la sfarsitul anului 2011

„Este vorba de doua masini, care vor fi prezentate a Tanger (Maroc), in conditiile in care suntem in incercarea de a construi un sit industrial, pe aceeasi platforma ca Logan”, a declarat intr-un interviu pentru Reuters Gerard Detourbet, reprezententul companiie, la Salonul Auto de la Geneva.

De la lansarea berlinei Logan in 2004, fabrica romaneasca din Pitesti a creat si un break, un van, o camioneta si un sedan compact-Sandero.

„Ceva lipseste in partea de jos, ceva lipseste in partea de sus. Gama „entry” este, in fiecare segment, masina la cel mai bun raport calitate-pret. Daca te uiti la panorama care ar putea fi atacata la acest segment, ne-am putea imagina o masina mai mica si o masina mai mare decat Logan”, continua Gerard Detourbet, citat de La Tribune.

Ultima masina din gama companiei, Duster, a fost prezentata la Geneva Motor Show. Modelul, care va fi introdus joi pe piata din Europa, abordeaza segmentul 4X4, dar ramane fidel strategiei low-cost, pretul de pornire fiind anuntat la 11.500-12.000 de euro.

Pretul modelului Duster este explicat prin faptul ca este o productie romanesca, dar si pentru reutilizarea deosebit de ridicata (70%) a pieselor deja utilizate in cadrul aliantei Dacia-Renault. Masina va fi produsa initial in Pitesti si Brazilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *